Galagonya méz, termelői. 250g-os OMME termelői üvegben, mely garancia a kiváló minőségű termelői mézre.
Gyorsan kristályosodó méz. Virágának mandula illata van, nektárja pedig fokozza a méz gyógyhatását. Színe világosbarna, íze kellemes, lágy, illata nem jellemző. Szív és érrendszer erősítő méz. Keringési zavar, vagy infarktus után kimondottan ajánlott.
Rólam:
Vidók László vagyok, Bács-Kiskun megyében, egy kis faluban Szakmáron élek, 2007 óta méhészkedek. Az eredeti szakmám alsó tagozatos tanító, az utolsó két évet a főiskolán levelezőn végeztem, ekkor kerültem kapcsolatba a méhészkedéssel. Mindkét nagypapám méhészkedett, hozzám sem állt távol ez a szép ősi szakma, érdekelt és szerettem volna tovább vinni a családban. A tanulás és az iskolába való bejárás miatt nem találtam teljes munkaidős állást, így öcsémmel, vásároltunk 2db 1/2 NB rakodó kaptárt méhekkel. Mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, lekötött minket a méhek érdekes és különös élete, társadalmi szerveződése, munkamegosztása. Egyre többet olvastunk utána a témának, ismerős méhészekkel beszéltünk, és észre sem vettük, hogy egyre jobban belemélyedtünk, olyannyira, hogy a hobby munka lett, majd az később hivatássá vált. Az ősz végére már öt méhcsaláddal teleltünk be, majd ezt az elkövetkezendő öt évben nagyon sok munkával és kitartással 220 családra szaporítottuk fel. 2010-ben már úgy éreztem, hogy ezt szeretném csinálni minden időmben, főállású őstermelő lettem, letettem a Méhész szakvizsgát, és jelenleg 250 méhcsaláddal méhészkedem ugyancsak ½ NB rakodó rendszerben. Magam gyártom a kaptárakat és kiegészítőket is. Ez a kaptártípus az, amely felépítése és mérete miatt a legalkalmasabb különleges, kevés és jó minőségü méz termelésére. Termelési időszakban semmilyen vegyszert és antibiotikumot nem használok, így a méz teljesen tiszta eredeti formájában kerül Önhöz. Célom nem tömegtermelés, hanem a kiváló és bio minőségű méz előállítása.
10kg vagy 20000Ft feletti rendelés esetén INGYENESEN szállítunk Önnek!
Jelenlegi ára: 825 Ft
Az aukció vége: 2019-08-25 08:28 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése