2016. július 29., péntek

Saeco Talea Ring automata kávégép,kávéfőző - Jelenlegi ára: 44 000 Ft

    
-Kávékészítés szemes és őrölt kávéból
-Két kávéleadási funkció,
-Forró vízadagolás,
-Gőzfunkció
-Őrlésfinomság és mennyiség állítás,
-Kerámia őrlőkések,
-Érintőgyűrűs kezelő felület,
-Digitális kijelző,
-Előáztatásos kávéfőzési mód,
-Sbs-krémesség szabályozó renszer,
-Csészetartó, rozsdamentes acél kazán,
-Állítható magasságú csészetálca,
-Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység, vízkő stb. )
-Automatikus öblítő és vízkőtelenítő program
-Opcionálisan csatlakoztatható tejhabosító sziget
-Forgó talp     
Hátoldalán látható egy karcolás , horzsolás.. ezt külön fotóztam.  
Gépekről általánosságban
Minden készülékem a legkissebb bontható elemig szét van szerelve, ki van tisztítva, elhasználódott, elöregedett tömiítések kicserélve.
Esetlegesen e lhasználódott, vagy közeljövőben gondot, problémát okozó alkatrészek cserélve.
Mindig törekszem, alapból jó állapotú készülékeket felújítani/leszervizelni.  
Minden gépnél ugyanúgy játok el, nincs különbség az olcsó vagy drágább modellek között, tipuson belüli árkülönbséget kizárólag küllemi jegyek alapján határozok meg.
A gépek belseje maximálisan tiszta, egy új géphez képest annyira használt hogy annyi kávé folyt rajta át amit én tesztelés beállítás során főzők vele. Szóval itt nincs penész, 1-2 éve lerakodott kosz, és penészen átfolyt kávé.
A gépek használtak, apró karcok, kisseb esztétikai hibák természetesen lehetnek, bár mindig törekeszem szép gépeket árulni, de csak olyan gépet árusítok ami bárhol, bármilyen konyhában vállalható, roncsot, leharcolt vacakokat meghagyom másnak vagy kiszállítom oda ahová való a szelektív hulladékgyülytőbe.
Jelentősebb kü llemi hibákat mindig külön kiemelem !  Teljeskörű garanciát adok a gépeimre, ami személyre szabható, pénztárcának, kívánalmaknak, bizalomnak megfelelően.
Garancia alatt is bármikor megtalálható vagyok, és utána is fordulhat hozzám ha problámája vagy kérdése van a készülékkel kapcsolatban.
                              
Szállítás 
Szabványosított, mindig új dobozt használok .
A gépeket tartozékait , mindig alaposan csomagolom hogy ön épségben kézhez tudja venni .
Postaköltég a feltüntetett dijszabás alapján, bizonyos esetekben házhoz is tudom vinni, de ennek díját és módját előre le kell egyeztetni.
Átvehető személyesen díjmentesen egyeztetett időpontban .
Fizetés 
Lehetőleg levelezésre kérem ne használjanak a kommunikációban freemail, hotmail, és citromail fiókokat! Sokszor a levelek megérkezése bizonytalan .
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 48 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 7 naptári napig várok a termék vételárának kiegyenlítésére, majd elhívom a figyelmét a megvásárolt termékre és annak vételárának kiegyenlítésére.
A termék leütésétől/megvásárlásától számított 10. napon ha nem érkezik meg a vételár a terméket újra meghirdetem és automatikusan NEGATÍV értékelést adok.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Nem regisztrált, nem ellenőrzött, 10 pozitív értékeléssel rendelkező vásárlókra ezek a szabályok SZIGORÚBBAN vonatkoznak!
24 órán belüli kapcsolatfelvételt, 5 munkanapon belüli utalást várok el tőlük.
Amennyiben a 5. napon nem érkezik meg a termék vételára, vagy nem veszi át a terméket akkor elállok a vásárlóval létre jött adásvételtől a terméket újra meghirdetem, ! és NEGATÍV értékelést adok.
Kezdőként linkeskedő, vagy szórakozásból vásárlók kérem keressenek másik aukciót .
8 éve vaterázok az első és az eddigi legutolsó adásvételem során is határozottan , gyorsan intézem a dolgokat, ezt várom el mástól is, aki erre képtelen az NE nálam vásároljon.
A határidő után beérkező befizetést az indító számlára visszautalom, és elállok az adásvételtől, a negatív értékelést nem áll módomban törölni.
Kérem vegye figyelembe hogy a számlára való beérkezés időpontja a mérvadó, nem pedig az utalás indításának időpontja !

Jelenlegi ára: 44 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-03 12:31 . Saeco Talea Ring automata kávégép,kávéfőző - Jelenlegi ára: 44 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése